Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Ν. Έβρου

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Ν. Έβρου "Η Νίκη της Σαμοθράκης".
Παρευρέθησαν και τίμησαν την εκδήλωση μας εκτός των φίλων και των μελών του Συλλόγου, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως
Αλεξανδρούπολης, και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σάββας Στεργίου στη σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε το παλαιό Δ.Σ. για την δράση του κατά τα προηγούμενα χρόνια, έκανε αποτίμηση του έργου και της δράσης του Συλλόγου, αναφέρθηκε στη δύσκολη εποχή που διανύουμε όπου η κοινωνική αλληλεγγύη είναι απαραίτητη, γιατί σε εποχές όπως η τωρινή, είναι το μόνο αντίδοτα στο δηλητήριο της κοινωνικής εξαθλίωσης και έθεσε τους στόχους για το νέο έτος. Στη συνέχεια ανέγνωσε χαιρετιστήρια επιστολή του Δημάρχου Σαμοθράκης κ. Γεωργίου Χανού και ακολούθησε χαιρετισμός από τον εκπρόσωπο τπυ Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Γιαννέλο.
Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η κ. Άννα Προκοπίου η οποία κέρδισε μαρμάρινο γλυπτό αντίγραφο του περίφημου αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης.
Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου συνόδευσε μουσικά μουσικό σχήμα του Συλλόγου "Aρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης Χρόνης Αηδονίδης".

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι σύντομα ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.

Οι φωτογραφίες είναι από το ρεπορτάζ της Γραφικής Παλιάς Αλεξανδρούπολης


Related Posts Plugin for   WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου